Madurodam Winterweken

DISNEY ON ICE presenteert BETOVERENDE WERELDEN

Wintertraum

Madurodam Winterweken

Beleef een magische winter in Madurodam tijdens de Winterweken! Geniet van meer dan 50.000 schitterende lichtjes, besneeuwde kerstbomen en winterse taferelen in een deel van de miniatuurstad. Dit jaar zijn er ook 10.000 extra kerstlampjes. De Elfstedentocht? Die gaat bij ons sowieso door! Het sneeuwt zelfs in de miniatuurstad. Als je Madurodam bezoekt, heb je gegarandeerd een witte winter. Je bezoekt de Winterweken van 9 december tot en met 7 januari. Het ideale winterse dagje uitje voor de hele familie.

Madurodam Winterweken

DISNEY ON ICE presenteert BETOVERENDE WERELDEN

Stap in de betoverende wereld van Disney magie, live op het ijs! Bereid je voor op non-stop plezier met vier van je favoriete Disney-verhalen tijdens Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden. Voel de spanning als Bliksem McQueen, Takel en het team van Disney/Pixar’s Cars over het ijs scheuren en supersnelle stunts uithalen. Duik in het avontuur met Ariël, diep in de zee, en reis mee naar het koninkrijk van De Kleine Zeemeermin. Met Buzz Lightyear, Woody, Jessie en de hele bende van Toy Story beleef je een spannend avontuur, als zij ontsnappen uit handen van de onstuimige peuters van het kinderdagverblijf. En ga mee naar de winterse wereld van Arendelle met de zusjes Anna en Elsa en de vrienden Olaf en Kristoff uit Disney’s Frozen als zij ontdekken hoe ware liefde een koninkrijk kan redden. Van wielen tot golven, van een ijzig wonderland tot de sterren en daar voorbij, de favoriete Disney-momenten van je hele familie komen tot leven in Disney On Ice presenteert Betoverende Werelden.

13 t/m 30 december -Rotterdam, Utrecht en Amsterdam
DisneyOnIce.nl

Nederlandse gesproken  | Tickets vanaf € 18,=

©Disney/©Disney, Pixar, ©Feld Entertainment

Phantasialand Wintertraum

Sprookjesachtige winterlandschappen, onze vele geopende attracties, de shows en winterspecials zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Geniet op onze spectaculaire ijsbaan van een adembenemend landschap. Een wintersensatie voor jong en oud! Tijdens de bijzondere wintershow TIEMPO DE FUEGO beleeft u een passievolle, betoverende act. Een fascinerend samenspel van lichtprojecties. Kippenvel!
En 's avonds: onze grote show „The Magic Rose – Spirit of Light“ op het Kaiserplatz – met een spetterend vuurwerk als afsluiter.

Geniet van Phantasialand Wintertraum op 24 november 2017 t/m 14 januari 2018!