Wintercircus Arlette Hanson


Hotel Der Brabander


Wintertraum

Wintercircus Arlette Hanson

Wintercircus Arlette Hanson maakt circustheater met een heel eigen stijl, waarin klassiek en modern circus samensmelten tot een vrolijke eigentijdse familievoorstelling. Anders, origineel en nieuw. Ontdek het circus van nu met een internationale cast van circussterren en live circusband onder leiding van Angelo Boltini.

Het gezelligste Wintercircus van de Benelux voor jong en oud!

Het Wintercircus is op dit moment op tournee door Nederland en België.

Hotel Der Brabander

Binnen nog geen vier uur in een compleet Winterse omgeving? Dan biedt Winterberg de ultieme uitkomst. In dit prachtige dorp met 34 skipistes en 3 maanden sneeuwgarantie heeft u gegarandeerd een fantastische wintersportvakantie.

Heerlijk wakker worden aan de piste? Hotel Der Brabander is dan een uitstekende keuze. Met de optimale ligging aan het skigebied, prettige kamers, goed ontbijtbuffet, heerlijke diners en prachtige faciliteiten is uw wintersport bij dit hotel altijd een succes.

Phantasialand Wintertraum

Sprookjesachtige winterlandschappen, onze vele geopende attracties, de shows en winterspecials zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Geniet op onze spectaculaire ijsbaan van een adembenemend landschap. Een wintersensatie voor jong en oud! Tijdens de bijzondere wintershow TIEMPO DE FUEGO beleeft u een passievolle, betoverende act. Een fascinerend samenspel van lichtprojecties. Kippenvel!
En ‘s avonds: onze grote show „The Magic Rose – Spirit of Light“ op het Kaiserplatz – met een spetterend vuurwerk als afsluiter.

Geniet van Phantasialand Wintertraum op 24 november 2017 t/m 14 januari 2018!